Η παρούσα Πολιτική Απορρήτου, εφεξής η Πολιτική, έχει ως σκοπό να σας πληροφορήσει σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να γίνει συλλογή και επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα κατά τη χρήση του ιστοτόπου www.abalishop.gr.

Όταν επισκέπτεστε ή/και χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο www.abalishop.gr. και όταν αγοράζετε προϊόντα από το ηλεκτρονικό κατάστημά του www.abalishop.gr, η παρούσα Πολιτική ισχύει για εσάς και σας παρακαλούμε να τη μελετήσετε προσεκτικά, προτού ξεκινήσετε την περιήγησή σας στον ιστότοπό και πριν από κάθε συναλλαγή. Κάνοντας οποιαδήποτε χρήση (όπως πρόσβαση, προβολή, περιήγηση, μετάδοση, προσωρινή ή μη αποθήκευση, κλπ) του ιστοτόπου www.abalishop.gr, των υπηρεσιών ή των λειτουργιών που προσφέρονται σε αυτόν και πραγματοποιώντας οποιαδήποτε συναλλαγή στο ηλεκτρονικό κατάστημά του www.abalishop.gr με οποιονδήποτε τρόπο, μέσω οποιασδήποτε πλατφόρμας ή συσκευής, αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι έχετε διαβάσει και κατανοήσει την παρούσα Πολιτική και συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε ρητά και ανεπιφύλακτα από την παρούσα Πολιτική.

1. ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ

Ο υπεύθυνος επεξεργασίας των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα κατά τη χρήση του ιστοτόπου www.abalishop.gr. είναι η ατομική επιχείρηση με την επωνυμία Παμπουκίδης Αναστάσιος – "Αμπαλί", η οποία εδρεύει στον Δήμο Πρέβεζας Ηπείρου (οδός Εθνικής Αντιστάσεως αρ. 34, ΤΚ 48100), τηλέφωνο: (+30) 2682301278, email: abali.eshop@gmail.com (εφεξής abalishop.gr, Αμπαλί, εμείς, εμάς, μας).

Κατά τη χρήση του ιστοτόπου μας, μπορεί να γίνει συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα από εμάς.

Εάν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας για:

  1. να δείτε πληροφορίες για τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο κατάστημά μας

  1. να αγοράσετε τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο κατάστημά μας

  1. να δημιουργήσετε λογαριασμό χρήστη, να προσθέσετε προϊόντα στη λίστα σας (wishlist), να δείτε πληροφορίες σχετικά με τον λογαριασμό σας και να συγκρίνετε τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο κατάστημά μας

  1. να επικοινωνήσετε με εμάς μέσω μηνύματος από την ειδική φόρμα επικοινωνίας ή/και να βρείτε πληροφορίες για τους άλλους τρόπους με τους οποίους μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας (πχ μέσω email)

  1. να μας δώσετε τη διεύθυνση email σας ώστε να εγγραφείτε στη λίστα επικοινωνίας μας και να λαμβάνετε το ενημερωτικό δελτίο (newsletter) μας

ή εάν απλά επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας και περιηγείστε σε αυτόν, εμείς λειτουργούμε σαν «υπεύθυνος επεξεργασίας» των δεδομένων σας. Αυτό σημαίνει ότι καθορίζουμε τους σκοπούς και τον τρόπο της επεξεργασίας των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα.

Εάν μας παρέχετε προσωπικά δεδομένα σχετικά με άλλα άτομα ή εάν άλλοι μας δώσουν προσωπικά δεδομένα σας, θα χρησιμοποιήσουμε αυτά τα δεδομένα μόνο για τον συγκεκριμένο σκοπό για τον οποίο μας δόθηκαν. Υποβάλλοντας σε εμάς οποιοδήποτε δεδομένο επιβεβαιώνετε ότι έχετε το δικαίωμα να μας εξουσιοδοτήσετε να το επεξεργαστούμε εξ ονόματός σας, σύμφωνα με την παρούσα Πολιτική.

2. ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΣΥΛΛΕΓΟΥΜΕ

Δεδομένα σχετικά με την παραγγελία σας

Όταν κάνετε μια παραγγελία για να αγοράσετε προϊόντα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, συλλέγουμε το όνομα, το επώνυμο, τη χώρα της κατοικίας σας, τη διεύθυνσή σας, τον ταχυδρομικό κωδικά σας, τον αριθμό του τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) σας. Τα δεδομένα αυτά είναι απαραίτητα για την εκπλήρωση της παραγγελίας σας.

Δεδομένα επικοινωνίας

Εάν επιλέξετε να επικοινωνήσετε με εμάς μέσω μηνύματος από την ειδική φόρμα επικοινωνίας του ιστοτόπου μας ή με την αποστολή email στη διεύθυνση abali.eshop@gmail.com, ή εάν εγγραφείτε στο ενημερωτικό δελτίο μας (newsletter), ώστε να λαμβάνετε ενημέρωση στο email σας για όλες τις δραστηριότητες και τα νέα μας, όπως και για τα προϊόντα του ηλεκτρονικού καταστήματός μας, θα συλλέξουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) που μας δώσατε. Επιπλέον, θα συλλέξουμε τον αριθμό του τηλεφώνου σας, σε περίπτωση που μας ζητήσετε να επικοινωνήσουμε μαζί σας μέσω τηλεφώνου.

Δεδομένα σχετικά με τον λογαριασμό χρήστη σας

Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό χρήστη στον ιστότοπό μας συλλέγουμε το όνομα, το επώνυμο, το φύλλο σας, τον κωδικό σας, την ημερομηνία γέννησής σας, τη χώρα της κατοικίας σας, τη διεύθυνσή σας, τον ταχυδρομικό κωδικά σας, τον αριθμό του τηλεφώνου και τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) σας. Τα δεδομένα αυτά είναι απαραίτητα για να έχετε πρόσβαση στις λειτουργίες που αφορούν τους χρήστες που έχουν δημιουργήσει λογαριασμό στον ιστότοπό μας.

Δεδομένα που σας ταυτοποιούν στο διαδίκτυο

Τα δεδομένα αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν τη διεύθυνση IP σας, τον τύπο και την έκδοση του προγράμματος περιήγησης στο διαδίκτυο (browser) που χρησιμοποιείτε, το λειτουργικό σύστημα, τη ρύθμιση της ζώνης ώρας, τους τύπους plug-in του προγράμματος περιήγησης, πληροφορίες γεωγραφικού προσδιορισμού σχετικά με τον τόπο όπου βρίσκεστε κλπ.

Δεδομένα σχετικά με τη χρήση του abalishop.gr

Τα δεδομένα αυτά μπορεί να περιλαμβάνουν την πορεία σας στον ιστότοπό μας (URL clickstreams), τις επιλογές και τις προτιμήσεις σας σχετικά με τη χρήση του ιστοτόπου και τον τρόπο με τον οποίο φτάσατε ως εδώ, την προβολή περιεχομένου, τον χρόνο που έχετε περιηγηθεί σε συγκεκριμένη ενότητα ή στον ιστότοπο γενικά, τις προτιμήσεις σας σε σχέση με τα cookies, την ανταπόκριση του ιστοτόπου στη χρήση σας κλπ.

3. ΕΙΔΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΩΝ

Δεν συλλέγουμε δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα σχετικά με εσάς τα οποία μπορεί να αποκαλύπτουν τη φυλετική ή εθνοτική καταγωγή, τα πολιτικά φρονήματα, τις θρησκευτικές ή φιλοσοφικές πεποιθήσεις ή τη συμμετοχή σε συνδικαλιστική οργάνωση, γενετικά δεδομένα, βιομετρικά δεδομένα με σκοπό την αδιαμφισβήτητη ταυτοποίηση προσώπου, δεδομένα που αφορούν την υγεία ή δεδομένα που αφορούν τη σεξουαλική ζωή ή τον γενετήσιο προσανατολισμό., εκτός εάν έχουμε τη ρητή συγκατάθεσή σας ή εάν πρέπει να συμμορφωθούμε με τον νόμο.

Ο ιστότοπος και το ηλεκτρονικό κατάστημά μας προορίζονται για χρήση από άτομα ηλικίας 18 ετών και άνω. Εάν είστε ανήλικος/η παρακαλούμε να μην κάνετε περαιτέρω χρήση του ιστοτόπου www.abalishop.gr και του ηλεκτρονικού καταστήματός μας μόνος/η σας ή να κάνετε κατάλληλη χρήση μαζί με το άτομο που έχει τη γονική μέριμνα σας. Δεν στοχεύουμε το www.abalishop.gr σε παιδιά και δεν συλλέγουμε συνειδητά οποιαδήποτε προσωπικά δεδομένα από άτομα κάτω των 16 ετών.

4. ΝΟΜΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ

Για να συλλέξουμε ή/και να χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα, ισχύει τουλάχιστον μία από τις ακόλουθες προϋποθέσεις:

Σύμβαση

Η επεξεργασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα είναι απαραίτητη για τη σύναψη της σύμβασης μεταξύ μας για την αγορά των προϊόντων που έχετε επιλέξει και για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας ή είναι απαραίτητη ως προπαρασκευαστική πράξη για τη σύναψη μιας σύμβασης μεταξύ μας (για παράδειγμα όταν κάνετε μια παραγγελία για να αγοράσετε προϊόντα από τον ιστότοπό μας).

Συγκατάθεση

Μας έχετε δώσει σαφή και ρητή συγκατάθεση για την επεξεργασία των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα για έναν ή περισσότερους συγκεκριμένους σκοπούς. Εάν έχετε προηγουμένως δώσει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των δεδομένων σας, μπορείτε να την ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (email) στη διεύθυνση privacy@abalishop.gr . Εάν ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας και εάν δεν έχουμε άλλη νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων σας (για παράδειγμα, προς εξυπηρέτηση μίας νομικής αξίωσης ή επειδή είμαστε υποχρεωμένοι να διατηρήσουμε αυτά τα δεδομένα από το νόμο), τότε θα σταματήσουμε να επεξεργαζόμαστε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα. Εάν έχουμε άλλη νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων σας, τότε έχουμε τη δυνατότητα να συνεχίσουμε να το πράττουμε, με την επιφύλαξη των νόμιμων δικαιωμάτων σας.

Έννομη υποχρέωση

Η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι απαραίτητη για τη συμμόρφωση μας με μια έννομη υποχρέωση μας (για παράδειγμα, ώστε να σας παράσχουμε νόμιμη απόδειξη ή τιμολόγιο).

Έννομο συμφέρον

Η επεξεργασία των δεδομένων σας είναι απαραίτητη για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων που επιδιώκουμε ή για τους σκοπούς των έννομων συμφερόντων τρίτου, υπό την προϋπόθεση ότι αυτά τα συμφέροντα δεν αντισταθμίζονται από τα θεμελιώδη δικαιώματα και τα συμφέροντά σας. Τέτοια έννομα συμφέροντα είναι:

  • η ανάπτυξη και βελτίωση του ιστοτόπου www.abalishop.gr

  • η παροχή, η ανάπτυξη και η βελτίωση των υπηρεσιών μας

  • η βελτίωση της ασφάλειας των δεδομένων σας

  • η αξιολόγηση της ιστοσελίδας και των υπηρεσιών μας

Σε κάθε περίπτωση, τα θεμελιώδη δικαιώματα και τα συμφέροντά σας υπερτερούν αυτών των έννομων συμφερόντων.

Κάθε συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων σας γίνεται σύμφωνα με τις σχετικές διατάξεις του Ελληνικού και του Ευρωπαϊκού Δικαίου.

5. ΧΡΗΣΗ ΤΩΝ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ ΣΑΣ

Συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα για τους ακόλουθους λόγους:

1. Για να σας παρέχουμε τα προϊόντα που παραγγέλνετε και τις υπηρεσίες που ζητάτε (νομικές βάσεις: σύμβαση, συγκατάθεση και έννομο συμφέρον). Για τη διαχείριση και διεκπεραίωση των παραγγελιών σας. Για τη δημιουργία λογαριασμού χρήστη. Για να απαντάμε στα ερωτήματά σας προς εμάς. Για τη διαχείριση του hosting και της υποδομής back-end του ιστοτόπου μας.

2. Για λόγους εμπορικής προώθησης (μάρκετινγκ), για να σας στέλνουμε ενημερωτικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (emails) και το ενημερωτικό δελτίο (newsletter) μας (νομικές βάσεις: έννομο συμφέρον και συγκατάθεση). Το Αμπαλί ενδέχεται να σας στείλει ενημερωτικά emails και newsletters που περιέχουν πληροφορίες για τα προϊόντα που είναι διαθέσιμα στο κατάστημά μας, για προσφορές / εκπτώσεις κλπ. και για νέα και πληροφορίες σχετικά με το Αμπαλί.

Θα σας στείλουμε τέτοιου τύπου ενημερωτικά emails μόνο εάν ισχύει μία από τις δύο παρακάτω προϋποθέσεις:

  • Είστε υφιστάμενος/η πελάτης και πιστεύουμε ότι μπορεί να σας ενδιαφέρει να λαμβάνετε πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα του καταστήματός μας και τις προσφορές μας (νομική βάση: έννομο συμφέρον).

  • Έχετε εγγραφεί στο ενημερωτικό δελτίο (newsletter) μας (νομική βάση: συγκατάθεση).

Μπορείτε πάντα να επιλέξετε να μην λαμβάνετε τέτοιο ενημερωτικό περιεχόμενο ή να μην λαμβάνετε το newsletter μας ακολουθώντας τον σχετικό σύνδεσμο (link) στο τέλος κάθε ενημερωτικού email ή newsletter και τη διαδικασία που περιγράφεται εκεί ή στέλνοντας το αίτημά σας στο abali.eshop@gmail.com.

3. Για την υποστήριξη πελατών (νομική βάση: σύμβαση και έννομο συμφέρον). Για να σας ενημερώσουμε για οποιεσδήποτε αλλαγές ή τυχόν προβλήματα σχετικά με τις παραγγελίες σας ή τις υπηρεσίες μας, για την επίλυση ζητημάτων μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικής υποστήριξης, συμπεριλαμβανομένων τυχόν διορθώσεων σφαλμάτων.

4. Για τη βελτίωση των υπηρεσιών μας (νομική βάση: έννομο συμφέρον). Για τη διαχείριση των σελίδων του ιστοτόπου μας, για την αξιολόγησή τους, για τη βελτιστοποίηση της διαχείρισης του ιστοτόπου μας, για τη χρήση και συντήρηση του ιστοτόπου www.abalishop.gr και για να διατηρηθεί όσο το δυνατόν ασφαλέστερος, για την ανάλυση και έρευνα δεδομένων.

6. ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΩΝ

Όλα τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγουμε αποθηκεύονται στο κατάστημά μας στην Πρέβεζα και σε διακομιστές που βρίσκονται στην Γερμανία. Ωστόσο, ορισμένα τρίτα πρόσωπα που προσδιορίζονται σε επόμενη ενότητα (με τα οποία μοιραζόμαστε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα) με τον τίτλο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ ενδέχεται να επεξεργάζονται τα δεδομένα σας σε τοποθεσία εκτός της ΕΕ ή/και του ΕΟΧ.

Δίνοντάς μας τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα, συμφωνείτε με αυτή η μεταφορά, αποθήκευση ή επεξεργασία από εμάς και από αυτά τα τρίτα μέρη.

Έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα τεχνικά και οργανωτικά μέτρα για να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα ασφαλή και ανέπαφα. Ωστόσο, σημειώστε ότι καμία μετάδοση δεδομένων δεν μπορεί να είναι 100% ασφαλής. Κατά συνέπεια, αναγνωρίζετε ότι παρέχετε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα με δική σας ευθύνη.

Εάν πιστεύετε ότι τα προσωπικά σας δεδομένα ενδέχεται να έχουν παραβιαστεί, παρακαλούμε να μας ενημερώσετε στη διεύθυνση: abali.eshop@gmail.com.

7. ΧΡΟΝΟΣ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ

Γενικά, δεν επιθυμούμε να αποθηκεύουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα για περίοδο μεγαλύτερη από τα πέντε (5) έτη. Μερικά από τα δεδομένα που αποθηκεύονται σε cookies και παρόμοιες τεχνολογίες μπορεί να διατηρηθούν για ακόμη μικρότερες χρονικές περιόδους. Αν, όμως, είμαστε υποχρεωμένοι από τον νόμο ή προς εξυπηρέτηση νομικής αξίωσης ενώπιον δικαστηρίου ή άλλης αρμόδιας αρχής, ενδέχεται να αποθηκεύσουμε τα δεδομένα σας για περίοδο μεγαλύτερη των πέντε (5) ετών.

Λάβετε υπόψη ότι, ενώ αυτή η πολιτική διατήρησης ισχύει για τα δεδομένα προσωπικού χαρακτήρα που διατηρούνται ή αποθηκεύονται από εμάς, ενδέχεται να μην ισχύει για τρίτους που μπορεί να έχουν πρόσβαση στα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα. Μπορείτε να μάθετε πώς επεξεργάζονται τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα, στην παρακάτω ενότητα με τον τίτλο ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ.

8. ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΑΣ

Σε σχέση με τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα μπορείτε να ασκήσετε τα παρακάτω δικαιώματα:

1. Έχετε το δικαίωμα πρόσβασης στις πληροφορίες που έχουμε σχετικά με εσάς. Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας και θα σας ενημερώσουμε για:

  • τις κατηγορίες δεδομένων σας που επεξεργαζόμαστε

  • τους σκοπούς της επεξεργασίας δεδομένων

  • τις κατηγορίες τρίτων στους οποίους μπορεί να αποκαλύψουμε τα δεδομένα

  • το χρονικό διάστημα για το οποίο αποθηκεύονται τα δεδομένα (ή τα κριτήρια που χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό αυτής της χρονικής περιόδου)

  • άλλα δικαιώματα που έχετε σχετικά με τη χρήση των δεδομένων σας

Μπορούμε επίσης να σας στείλουμε ένα αντίγραφο αυτών των δεδομένων, εάν το επιθυμείτε.

2. Έχετε το δικαίωμα να ζητήσετε από εμάς να διορθώσουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα εάν είναι ανακριβή ή ελλιπή.

3. Έχετε το δικαίωμα να μεταφέρετε απευθείας τα δεδομένα σας σε άλλη υπηρεσία, εφόσον είναι τεχνικά εφικτό ή να σας παρέχουμε ένα αντίγραφο σε δομημένο, κοινώς χρησιμοποιούμενο και αναγνώσιμο από μηχανήματα μορφότυπο. Λάβετε υπόψη ότι εάν τέτοια δεδομένα περιέχουν επίσης προσωπικά δεδομένα σχετικά με άλλο άτομο, ενδέχεται να επιλέξουμε να μην συμπεριλάβουμε τέτοια δεδομένα στο εν λόγω αντίγραφο.

4. Έχετε «το δικαίωμα στη λήθη». Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το ζητήσετε και θα διαγράψουμε τα δεδομένα σας, εκτός αν έχουμε άλλον νομικό λόγο για να διατηρήσουμε τα δεδομένα σας προσωπικού χαρακτήρα (για παράδειγμα προς εξυπηρέτηση νομικής αξίωσης ή λόγω έννομης υποχρέωσης).

5. Μπορείτε να αντιταχθείτε στη χρήση από εμάς των δεδομένων σας για την κατάρτιση προφίλ σας (profiling) ή για τη λήψη αυτοματοποιημένων αποφάσεων σχετικά με εσάς. Λάβετε υπόψη ότι η άσκηση αυτού του δικαιώματος δεν ισοδυναμεί με υποχρέωση εκ μέρους μας να μην προβάλλουμε καθόλου διαφημίσεις. Επί του παρόντος δεν πραγματοποιούμε τέτοιες ενέργειες στον ιστότοπό μας.

6. Μπορείτε να μας ζητήσετε να μην χρησιμοποιήσουμε τα δεδομένα σας για σκοπούς άμεσης εμπορικής προώθησης (μάρκετινγκ).

7. Μπορείτε να υποβάλετε καταγγελία σχετικά με τη χρήση των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα στην Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Σας παροτρύνουμε να επικοινωνήσετε με εμάς πρώτα και σας διαβεβαιώνουμε ότι θα κάνουμε ότι μπορούμε ώστε να απαντήσουμε στις ανησυχίες σας. Εάν, σε κάθε περίπτωση, επιθυμείτε να έρθετε σε επαφή με την Ελληνική Αρχή Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, μπορείτε να μάθετε πώς να το κάνετε αυτό και να ασκήσετε τα δικαιώματά σας στον ιστότοπό της (www.dpa.gr).

Μπορείτε να ασκήσετε όλα τα προαναφερθέντα δικαιώματα (εξαιρουμένων των περιεχομένων στο σημείο 7) μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση abali.eshop@gmail.com. Θα απαντήσουμε στο αίτημά σας εντός τριάντα (30) ημερών από την παραλαβή του, εκτός εάν είναι υπερβολικά περίπλοκο ή εάν έχουμε να αντιμετωπίσουμε ταυτόχρονα πάρα πολλά τέτοια αιτήματα. Στην τελευταία περίπτωση μπορεί να χρειαστούμε μέχρι δύο (2) επιπλέον μήνες για να απαντήσουμε στο αίτημά σας, αλλά σε αυτή την περίπτωση θα σας ενημερώσουμε σχετικά εντός τριάντα (30) ημερών από την παραλαβή του αρχικού σας αιτήματος.

9. ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΡΙΤΟΥΣ

Για να μπορέσουμε να εκτελέσουμε κάποιες τις παραπάνω λειτουργίες και να παρέχουμε κάποιες από τις παραπάνω υπηρεσίες του abalishop.gr χρησιμοποιούμε και τις υπηρεσίες τρίτων παρόχων υπηρεσιών.

Για αυτόν τον λόγο, ενδέχεται να διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας σε τρίτους. Σε κάθε περίπτωση, όμως, δεν πρόκειται ποτέ να προβούμε σε πώληση ή ενοικίαση των δεδομένων σας προσωπικού χαρακτήρα σε οποιονδήποτε τρίτο.

Μπορείτε να βρείτε παρακάτω πληροφορίες για τους κύριους τρίτους παρόχους υπηρεσιών στους οποίους ενδέχεται να διαβιβάσουμε τα δεδομένα σας:

Google (Analytics, Marketing Platform)

Χρησιμοποιούμε δύο υπηρεσίες της Google για να κατανοούμε καλύτερα πως χρησιμοποιείται ο ιστότοπος μας. Ειδικότερα, χρησιμοποιούμε τις υπηρεσίες Google Analytics για να συλλέξουμε συγκεντρωτικές ανώνυμες πληροφορίες σχετικά με τη χρήση και την απόδοση του ιστοτόπου μας και τις υπηρεσίες Google Marketing Platform, που αποτελούν μια ενοποιημένη πλατφόρμα διαφήμισης και ανάλυσης, προκειμένου να επιτύχουμε καλύτερα και εξυπνότερα αποτελέσματα στην προώθηση των υπηρεσιών μας.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο η Google επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα και ποια δεδομένα συλλέγει ή μοιραζόμαστε με την Google στις παρακάτω ιστοσελίδες:

https://www.google.com/analytics/terms/us.html

https://marketingplatform.google.com/about/.

Μπορείτε να βρείτε τους γενικούς Όρους της Google εδώ: https://policies.google.com/terms και πως η Google επεξεργάζεται γενικά προσωπικά δεδομένα τα οποία συλλέγει εδώ: https://policies.google.com/privacy.

Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να αρνηθείτε την επεξεργασία των δεδομένων σας από τις υπηρεσίες Google Analytics χρησιμοποιώντας αυτό το εργαλείο για να κάνετε opt-out: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Pinterest

Χρησιμοποιούμε κάποιες από τις υπηρεσίες του Pinterest ώστε να μπορείτε να μοιράζεστε στο Pinterest εικόνες και αναρτήσεις από τον ιστότοπό μας με μεγαλύτερη ευκολία. Ταυτόχρονα το Pinterest μπορεί να συλλέξει κάποιες στατιστικές πληροφορίες εν σχέση με τη χρήση της υπηρεσίας του.

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τον τρόπο με τον οποίο το Pinterest επεξεργάζεται τα προσωπικά δεδομένα και ποια δεδομένα συλλέγει ή μοιραζόμαστε με το Pinterest στις παρακάτω ιστοσελίδες:

https://policy.pinterest.com/el/privacy-policy

https://policy.pinterest.com/el/cookies

Μπορείτε να βρείτε τους γενικούς Όρους του Pinterest εδώ:

https://policy.pinterest.com/el/terms-of-service

Για τη διεκπεραίωση των παραγγελιών σας, μοιραζόμαστε επίσης τα δεδομένα σας με εταιρείες που μεσολαβούν ώστε να έρθει η παραγγελία σας στα χέρια σας, όπως πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών, αποθήκες και εταιρίες παράδοσης ή courier.

Εάν διαφωνείτε με την επεξεργασία προσωπικών δεδομένων σας από οποιοδήποτε από τα προαναφερθέντα τρίτα μέρη, σας παροτρύνουμε να μην χρησιμοποιήσετε τον ιστότοπό μας περαιτέρω.